sâmbătă, 20 iunie 2015

Costume de baie 2 piese-wishlist

Ador vara,căci este singurul anotimp în care am ocazia să merg la plajă și să înot. Aș putea să înot la bazinele acoperite și în celelalte anotimpuri dar comoditatea își spune cuvântul. Cum sunt într-un concediu mai lung, îmi voi lua băiețelul și vom merge la piscină, cel puțin până vom pleca măcar 5 zile la mare. Dragostea pentru apă s-a moștenit și copilului meu care este foarte încântat când mergem la ștrand, încât cu greu îl scot din apă.

Tamplarul-poveste cu talc

Doi fraţi care trăiau în gospodării alăturate au avut un conflict. A început cu o mică neînţelegere şi a luat amploare până când s-a produs dezbinare între cei doi. Totul a culminat cu un schimb de cuvinte dure, urmate de săptămâni de linişte…

miercuri, 10 iunie 2015

Sutiene push up

Hello, ladies! Ce faceți, sper că aceste zile toride vară v-au găsit sănătoase și pline de bucurie. Starea psihică e foarte importantă, căci ea își pune amprenta asupra sănătății noastre fizice.Atâta timp cât tu te simți bine în pielea ta, acest lucru se vede pe chipul tău.

Sunt într-o perioadă destul de agitată, însă vreau să îmi păstrez calmul și să văd partea pozitivă din fiecare situație din viața mea.Pozitivism pe pâine, așa-i?

Dacă tot vorbeam de încredere în sine, și vă făceam teoria gândurilor pozitive, ce spuneți fetelor de sutienele de tip push up? Chiar dacă natura m-a înzestrat cu ceva numere la sutien, cu timpul sănii se lasă și avem nevoie de susținere în plus. Mai jos vă prezint 2 modele de sutiene de tip push up.

Sutien push up Charlize este o alegere deosebită, având în vedere că este realizat dintr-un material neted, decorat cu dantelă și o fundiță din satin. Ce mă încântă e faptul că are și bureței push up detașabili și bretele reglabile detașabile. Albul mi se pare cel mai sexy, dar în același timp inocent. Materialul este 80% poliamida, 10% elastan și 10% alte materiale.


Non-culorile sunt preferatele mele, așa că în garderoba mea, am multe sutiene albe și negre.Ce spuneți de sutienul push up de mai jos? Este confecționat din microfibră de cea mai înaltă calitate, și este acoperit cu dantelă neagră, fiind perfect pentru o ținută mai sexy sau alegantă. Se închide la spate cu trei copci dispuse pe 2 rânduri.



Indiferent de gusturi pe site-ul depozituldelejerie.ro găsiți sutiene pe gustul fiecăruia, și multe alte produse de lenjerie. Dacă vă înscrieți pe site, veți primi o reducere de 5%.

miercuri, 3 iunie 2015

Rochii de noapte superbe

Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esențială pentru a ta. Iubirea nu are nevoie de cuvinte, dar în schimb are nevoie de multe gesturi, de multe fapte, de multe mici lucruri care fac o relație să meargă.Monotonia este de cele mai multe ori, principalul factor care duce la destrămarea unei relații. Nu recunoaștem, dar la un moment dat ne plictisim de ceea ce facem zi de zi, simțim nevoia unei schimbări.

Iubitul meu mi-a spus zilele trecute că el mă iubește și mă place exact cum sunt. Dar eu, ca femeie am dese momente când am nevoie de schimbări fizice care să mă facă să mă simt bine eu cu mine. În acest week-end m-am vopsit, m-am pensat, am făcut acele mici lucruri care pe mine mă binedispun și care îmi dau o energie grozavă. Mă gândeam că mi-aș dori să schimb și ceva la lenjeria în care dorm, și că am nevoie de ceva mai altfel.
Pe net, găsești tot ce vrei, cu un simplu click.Pe site-ul e-lenjerie.ro, am găsit multe modele de lenjerii sexy, care te vor face să te simți feminină.

Iată ce am găsit eu mai frumos pe acest site. Rochia de noapte First Lady e o alegere frumoasă, e feminină, dar în același timp subliniează linia corpului.Compoziție 90% vâscoză și 10% elastan.Iubitul meu zice că mi-ar sta bine într-o asemenea rochie. Vouă vă place?

Întotdeauna mi s-a părut că negrul e cel mai sexy, așa că lenjeria de mai sus, îmi place mult.


Dacă vă creați cont pe site, primiți o reducere de 5%.

marți, 2 iunie 2015

The smell of summer

Nu stiu cum sunteți voi, dar eu mă simt obosită. Cred că tot stresul din ultima perioadă și-a spus cuvântul. Nu știu unde îmi voi petrece vacanța, cred că acasă, sper doar să am câteva zile în care să plec undeva, departe de monotonia din viața mea.