marți, 28 iulie 2015

Rochii de noapte pentru gravidute

Hello, ladies! Sper că treceți cu brio peste căldura infernală de afară. Eu zic pas și parcă mi-aș dori să plec undeva prin Antartica, dar asta este, ne conformăm cu ceea ce avem și gata.
Zilele acestea mă gândeam că mi-aș dori cu siguranță să am un al doilea copil, deși stiu sigur că această decizie nu o voi lua chiar acum, dar mă bântuie de ceva vreme.

Mi-aș dori o fetiță, o fetiță cuminte, care să compenseze într-un fel năzbâtiile băiețelului meu, orice ar fi, dar să fie sănătos.

Mă gândeam totodată la cât de dificilă este ultima perioadă de sarcină, când te umfli ca un balon și de abea reușesti să adormi sau să te miști. Pentru mine, ultimele 3 luni de sarcină au fost o adevărată provocare, căci mi s-au părut cele mai grele. O adevărată provocare a fost și să îmi găsesc haine cu care să mă îmbrac.

De curiozitate, o prietenă de-a mea mi-a arătat un site interesant, de unde și-a cumpărat niște rochițe de gravide. Super fain, am zis eu!

Vă arat si eu rochia pe care prietena mea si-a ales-o.

Rochia de noapte Felicita este foarte frumoasă și de calitate. Este realizată din 100% bumbac,se poate găsi și pe alte variante de culori, toate sunt deosebite.Oferă confort în timpul sarcinii și se poate folosi desigur și după naștere.


M-am uitat și eu pe site-ul depozituldelenjerie.ro și mi-a plăcut camasa de noapte de mai jos, căci este la fel realizată dintr-un material foarte bun, se spală foarte ușor, și fiind din bumbac lasă pielea să respire. oferind gravidutei un somn confortabil și liniștit.


Dacă vă creați cont pe site, obtineti si o reducere de 5%. 

sâmbătă, 18 iulie 2015

Costume de baie de calitate

Vara este anotimpul în care fiecare om de pe această planetă încearcă să se bucure de micul concediu pe care îl are și să-ți petreacă timpul cât mai util și frumos.